Profesionalan tim za čišćenje i održavanje objekata

Tepih servis TANE nudi kvalitetnu uslugu čišćenja i održavanju poslovnog prostora u Beogradu. Stručan tim i kvalitetna profesionalna oprema su naš adut za održavanje higijene u velikim poslovnim objektima.

Pozovite nas za sve dodatne informacije u vezi sa našom uslugom.

Kontaktirajte nas


Naše usluge održavanja objekata su posebno pogodne velikim poslovnim i proizvodnim objektima i generalno površinama koje su svakodnevno izložene taloženju i gomilanju nečistoća. Zahvaljujući glancericama veoma visokih obrtaja u sekundi, brzo i efikasno se čiste velike površine, a prostoru se vraća prvobitni sjaj. Adekvatnim mašinama za pranje i poliranje tvrdih podova ostvaruje se jači vizualni efekat.

Osim što se postiže savršen izgled podova, dodatnom impregnacijom ih štitimo od potencijalnog habanja, i omogućavamo uslove za dalji i lakši proces održavanja.

Budite sigurni da ste u čistom

Tepih servis TANE održavanje poslovnog prostora radi temeljno i odgovorno i u radu koristi najsevremeniju tehnologiju. 

Dobro znamo koliko je čist i uredan prostor važan, prvenstveno za zdravlje. U čistom prostoru je prijatnije raditi i samim tim je produktivnost veća.

Održavanje poslovnog prostora - cene

Cena održavanja poslovnog prostora zavisi od količine posla i frekventnosti angažovanja. Slobodno nas kontaktirajte kako bismo napravili najbolje rešenje za Vaš poslovni prostor. 

Kontaktirajte nas

ciscenje poslovnog prostora