Dubinsko pranje dušeka u tepih servisu TANE

Vaš dušek je svakodnevno izložen prašini, grinjama, bakterijama, mrtvim ćelijama kože, ostacima hrane, prosipanju tečnosti i raznim flekama.

Dubinskim pranjem dobijate zdravo i čisto okruženje za spavanje. U našem servisu na Novom Beogradu možete dobiti kvalitetnu i temeljnu uslugu čišćenja svih vrsta dušeka, od dušeka za bebe, do dušeka za bračne krevete. Cene dubinskog pranja možete pogledati ovde

Kontaktirajte nas


S obzirom da čovek trećinu svog života provede u spavanju, vrlo je važno pažnju posvetiti održavanju čistoće dušeka. Čist dušek znači i zdraviji i kvalitetniji san, pa je stoga neophodno s vremena na vreme dubinski oprati dušek, jer ćete na taj način ne samo produžiti njegov životni vek već ćete moći da spavate u čistom i svežem krevetu, što je svakako veće uživanje za vas.

Obezbedite sebi i svojoj porodici zdravo okruženje za život - pozovite odmah i dolazimo na vašu adresu, u terminu koji vama najviše odgovara.

Dubinsko pranje dušeka - spavajte mirno

Dubinsko pranje čišćenja dušeka obavljamo profesionalnim mašinama za dubinsko čišćenje i pranje, koristeći profesionalna, ekološka i antibakterijska sredstva.


Činjenica je da vremenom naš dušek postaje sve teži, a ako se pitate zbog čega je to tako, odgovor su mikroorganizmi zvani grinje i njihovi otpatci. Na taj način naši kreveti postaju leglo ovih parazita koji žive u ljudskom okruženju, na posteljini, tepisima i drugim vlaknsatim materijalima ali definitivno su najviše skoncetrisani u dušecima. Iz tog razloga preporuka je dušeke prati dva puta godišnje kako bi se odstranile razne grinje i bakterije i drugi mikroorganizmi iz istih. 

Mi vam nudimo uslugu dubinskog pranja dušeka nakon koga ćete osetiti svežinu i čistoću ne samo opranog dušeka već i potpuno zdravo okruženje za spavanje.dubinsko pranje duseka

Dubinsko čišćenje dušeka - cena

Cena za dubinsko pranje dušeka je 1200 dinara za dečije dušeke, 1600 dinara za single dušeke i 2400 dinara za bračne. Dušeci se peru sa obe strane.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.